top of page
Untitled design (3).png

Creativerse Games

Public·8 members

Каталог трикотажних суконь різної довжини

Підбираю трикотажну сукню і хочу знайти варіант, який буде не надто коротким, але й не занадто довгим. Зараз розглядаю різні довжини, бо ще не визначилась остаточно. У загальному каталозі важко швидко зорієнтуватися, якщо немає чіткої структури. Хотілося б бачити всі трикотажні моделі в одному розділі. Також звертаю увагу на те, чи є варіанти з високим горлом або більш класичним вирізом. Фото для мене важливі, бо саме вони допомагають оцінити фасон. Якщо хтось уже переглядав подібний каталог із чітким поділом, буду вдячна за підказку.

11 Views
Billie Nikelson
Billie Nikelson
14 hours ago

Я нещодавно дивилася розділ із трикотажними моделями, де зібрані варіанти різної довжини. Було зручно, що не потрібно переглядати інші категорії, щоб знайти потрібний фасон. Звернула увагу на трикотажні сукні 25 Union, бо в підкатегорії представлені моделі з різною посадкою і текстурою. У кожної позиції є фото та опис матеріалу, що допомагає зорієнтуватися перед вибором. Також можна побачити різні кольори в межах однієї сторінки. Я порівняла кілька довжин і зупинилася на варіанті, який краще підходить для повсякденного носіння. Такий структурований каталог значно спрощує пошук.

bottom of page